Πέτρος Κωστόπουλος: «Και το έχω ζήσει το bullying και το έχω αντιμετωπίσει με τα παιδιά»

 Πέτρος Κωστόπουλος: «Και το έχω ζήσει το bullying και το έχω αντιμετωπίσει με τα παιδιά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν το πρωί της Τρίτης ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος με αφορμή τη δημόσια εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ανέφερε πως βίωσαν και τα δικά του παιδιά bullying στο σχολείο.

«Και το έχω ζήσει και το έχω αντιμετωπίσει με τα παιδιά. Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η μεγάλη μου κόρη, η Αμαλία, δεχόταν στο σχολείο την επίθεση ενός κοριτσιού που ήταν πιο μεγαλόσωμο, την έσπρωχνε, της έπαιρνε τα μολύβια, της πετούσε τα μπουφάν και το παιδί γυρνούσε σπίτι κι έκλαιγε. Πήγαμε στον καθηγητή, φωνάζει τους γονείς, τους μιλάει. Μετά από έναν μήνα πάλι τα ίδια. Ξαναπάμε στο σχολείο. Μας λένε μην πάρετε εσείς τηλέφωνο θα πάρουμε εμείς.

Περιμέναμε… Την τρίτη φορά δεν περίμενα το σχολείο, πήρα τον μπαμπά και του λέω “έρχομαι όπως είμαι” και άλλα κοσμητικά επίθετα! Από εκείνη τη στιγμή τελείωσε. Ένα παιδί που κάνει bullying υφίσταται βιασμό το ίδιο στο σπίτι του. Συμφωνώ 100% με τον Καπουτζίδη, είναι θέμα γονιών.

Το αντιμετώπισα και με τον πιτσιρικά κι επειδή ήταν αγόρι του είπα ρίξε του μια μπουνιά να τελειώνουμε. Πήγαμε μια φορά, πήγαμε δυο φορές, την τρίτη έφαγε μια μπουνιά ο άλλος και σταμάτησε. Το αγόρι ήταν αλλιώς, έπρεπε να κερδίσει και λίγο τον χώρο του και τον σεβασμό».

Scroll To Top