Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαριφοπούλου ύστερα από τέσσερα χρόνια γάμου και δύο παιδιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Το πρωί της Τρίτης, η δικηγόρος της πρώην συζύγου του δημοσιογράφου, Όλγας Ζαριφοπούλου, μίλησε στο «Happy Day» και επιβεβαίωσε πως το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού ήταν συναινετικό και πως προτεραιότητα και των δυο παραμένουν τα παιδιά τους.

«Υπήρχαν κάποια σύννεφα, κάποια προβλήματα που δεν γεφυρώθηκαν και οδηγήθηκε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Το διαζύγιο. Είναι ένα συναινετικό διαζύγιο και οφείλω να πω ότι είναι χρέος όλων των παραγόντων να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Η θέση της κυρίας Ζαριφοπούλου ήταν εξ αρχής ότι η επιμέλεια πρέπει να ανατεθεί στη μητέρα.

Ο κύριος Κουσουλός είναι ένας πάρα πολύ ώριμος σε τέτοια ζητήματα άνθρωπος που έβαλε μπροστά το καλό των παιδιών του αναγνωρίζοντας την ικανότητα της κυρίας Ζαριφοπούλου ως μητέρα και ως ανθρώπου. Από τη στιγμή που επιλύθηκε αυτό το ζήτημα νομίζω ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο που να μην μπορεί να γεφυρωθεί. Έχουν μια πολύ καλή και αξιοπρεπή σχέση. Δεν υπήρχε καμία διαφορά που να μην έχει γεφυρωθεί από τη στιγμή που μιλάμε για συναινετικό διαζύγιο», είπε η δικηγόρος της Όλγας Ζαριφοπούλου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!