Ο Πέτρος Συρίγος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο γνωστός chef αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της εκπομπής «Εμείς», στην οποία συμμετείχε, την αίσθηση που του άφησε η λύση της συνεργασίας, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

«Έμεινα δύο μήνες εκεί, πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Με αγκάλιασε όλη η εκπομπή και η Ίνα Ταράντου και έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από αυτό» αναφέρει ο Πέτρος Συρίγος.

«Ήταν κάπως… αλλά πιστεύω ότι όλοι θα βρουν τον δρόμο τους. Εγώ το έμαθα 4-5 μέρες πριν, είναι εσωτερικά πράγματα αυτά που δεν φτάνουν στα αυτιά μου. Έχω μιλήσει με κάποια παιδιά, στεναχωριέμαι. Το περιμέναμε ότι θα έφευγαν κάποια παιδιά, είναι στενάχωρο να μένεις σε 4-5 μέρες χωρίς δουλειά» παραδέχεται ο γνωστός chef.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να κάνει τηλεόραση και να μην έχει ψωνιστεί έστω και λίγο. Όλους θα τους χαροποιήσει αν περπατάνε στον δρόμο και τους χαιρετήσει κάποιος άνθρωπος. Είμαι 100% σίγουρος» σημειώνει ο Πέτρος Συρίγος για τους τηλεοπτικούς μάγειρες, ενώ αποκαλύπτει ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει νέα μαγειρική εκπομπή στον Ant1.