Το σεξ έχει πολύ περισσότερα οφέλη για την υγεία και τη διάθεσή σου απ’ όσα μπορεί να πιστεύεις. Ξέρεις πως όταν συνεχίζεις να κάνεις έρωτα σε μεγαλύτερες ηλικίες είναι καλό για την υγεία σου; Επίσης, οι γυναίκες το θέλουν όσο και οι άντρες. Ποιά είναι όμως η καλύτερη ώρα για σεξ;

Η καλύτερη ώρα για σεξ δεν είναι το βράδυ

Με τα φορτωμένα καθημερινά μας προγράμματα η μόνη ώρα που μας μένει μέσα στη μέρα είναι το βράδυ και συνήθως την ώρα που ξαπλώνουμε.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι η καλύτερη φόρμουλα επιτυχίας για σεξ αφού συνήθως είμαστε εξαντλημένες και κατά συνέπεια δεν έχουμε πάντα την καλύτερη διάθεση (παρότι το σεξ μπορεί να το αλλάξει αυτό).

Μελέτη έχει βρει την ιδανική ώρα για σεξ, η οποία όμως δεν βολεύει ιδιαίτερα αν δουλεύεις! Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καλύτερη ώρα για να κάνεις έρωτα είναι στις 3 το μεσημέρι. Αν δεν μπορείς να το τσεκάρεις τις καθημερινές, δοκίμασε την ορθότητα της έρευνας τα Σαββατοκύριακα!

Μην περιμένεις να πέσετε στο κρεβάτι για να κάνετε έρωτα γιατί τότε μπορεί να είναι πολύ αργά – κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!