Πηγή Δεβετζή: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε για τους «αργόσχολους του Twitter»

Πηγή Δεβετζή: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε για τους «αργόσχολους του Twitter»

 

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Πηγή Δεβετζή και η αθλήτρια απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει για τους χρήστες του Twitter.

«Μία φορά μπήκα στη διαδικασία… Το Twitter για μένα είναι κάποιοι αργόσχολοι που κάθονται όλοι μέρα και βρίζουν όλους μας! Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι λένε. Μία φορά μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω τα σχόλια και απλά γελούσα. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι τόσο υψηλό και top που δεν μπορεί να το φτάσει στο μικρό του δαχτυλάκι! Πρέπει να είσαι πολύ μάγκας για να καταφέρεις να φτάσεις στην υψηλότερη κορυφή» είχε πει η Πηγή Δεβετζή προκαλώντας αντιδράσεις.

Θέλοντας λοιπόν να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους η Πηγή Δεβετζή δήλωσε:

«Εγώ έκανα αυτή τη δήλωση για συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν όνομα και επίθετο. Εγώ ξέρουν ποια είμαι. Δεν μου άρεσε καθόλου που με σχολιάσανε αρνητικά και άνθρωποι της τηλεόρασης γιατί μάλλον δεν κατάλαβαν πως το είπα και αντί να με ρωτήσουν με σχολίασαν αρνητικά και αυτό που με ενόχλησε μετά πάρα πολύ – γιατί αναγκάστηκα να απαντήσω σε κάποια μηνύματα – ήταν ότι σχολίασαν ότι κάποτε τους έκανα περήφανους και τώρα… Είναι άσχημο για κάποιους ανθρώπους που έχουν προσφέρει σε αυτή τη χώρα να γίνεται αυτό. Όταν δεν είχαμε social media τι κάναμε;»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top