Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, την οικογένειά της, αλλά και στο θέατρο.

«Υπάρχει μια συγκεκριμένη γραμμή από τη δική μας πλευρά να μη σχολιάζουμε τα πράγματα. Θεωρούμε ότι δεν είναι δίκαιο για κανέναν. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για το MeToo. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, δεν είναι απλό να μιλάμε για αυτό. Δεν είναι απλό να ζούμε αυτή την καθημερινότητα στο δικαστήριο. Είναι πολύ δύσκολο. Πηγαίνω 6 μήνες στο δικαστήριο. Η δική μου ιστορία έχει παραγραφεί και των άλλων δύο κοριτσιών που κάναμε καταγγελία στο ΣΕΗ.

Δεν με κάλεσαν στο δικαστήριο να πω αυτά που έχω ζήσει. Οι καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι 21 και το δικαστήριο επέλεξε να μη τις διαβάσει. Η Λένα Δροσάκη είναι μάρτυρας και έρχεται και κάθεται έξω από την αίθουσα.

Είναι πολύ απαξιωτικός ο τρόπος που βιώνουμε όλη αυτή τη διαδικασία και ειδικά τα τρία κορίτσια που οι υποθέσεις τους μπόρεσαν να πάνε στο δικαστήριο. Τα κορίτσια αυτά βιάζονται καθημερινά, τα πράγματα που ακούμε μέσα στο δικαστήριο είναι τρομερά. Πώς να μιλήσουμε για αυτά Φαίη; Δεν είναι σωστό…», είπε φανερά συγκινημένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!