Πυρ και μανία ο πρίγκιπας Κάρολος με τη νέα σεζόν του «The Crown»

Πυρ και μανία ο πρίγκιπας Κάρολος με τη νέα σεζόν του «The Crown»

Ο ενθουσιασμός για την πρεμιέρα του 4ου κύκλου του The Crown στο Netflix, δεν είχε να κάνει μόνο με τη δημοφιλία της σειράς, αλλά και με την καταγραφή, σ' αυτόν τον κύκλο, των γεγονότων που αφορούν ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας: την Πριγκίπισσα Diana.

Από την πρώτη γνωριμία της με τον Κάρολο μέχρι και τη οριστική ρήξη στον γάμο τους, η σειρά εστιάζει σε διάφορα γνωστά - και λιγότερο γνωστά- επεισόδια της προβληματικής τους σχέσης, ενώ παράλληλα επιχειρεί να ερμηνεύσει τη λατρεία που αναπτύχθηκε σταδιακά στο πρόσωπο της Diana από τους Βρετανούς - κι όλο τον πλανήτη. 

Σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα της Daily Mail, το Netflix και οι δημιουργοί της σειράς δέχτηκαν επίθεση από φίλους τους πρίγκιπα Κάρολου καθώς όπως υποστηρίζουν «η μυθοπλασία παρουσιάζεται ως γεγονότα».

«Είναι μια σειρά που έγινε για να βγάλουν κάποιοι χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τις ζωές αληθινών ανθρώπων και αδιαφορώντας πλήρως για το πως αυτό επηρεάσει τα συναισθήματά τους. Ανασύρει συμβάντα που συνέβησαν πριν από 25 - 30 χρόνια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά φίλος του πρίγκιπα Κάρολου.

Η 4η σεζόν θα αποκαλύψει περισσότερες πτυχές από την σχέση της πριγκίπισσας Νταιάνα και του Πρίγκιπα Κάρολου γεγονός που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στο παλάτι.

«Το να δείξεις την Diana να καταβροχθίζει τεράστιες ποσότητες φαγητού και μετά να κάνει εμετό είναι τόσο σκληρές εικόνες, που σίγουρα θα υπάρξει ειδική τηλεοπτική ένδειξη ακαταλληλότητας περιεχομένου. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ έχει εκνευριστεί με το γεγονός πως η ζωή των γονιών του παρουσιάζεται απλοϊκά και με ψευδή τρόπο και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα», σχολίασε πηγή του παλατιού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top