Λύγισε η Ραμόνα Μοροσάνου στο Big Brother: «Ήθελα περισσότερο χρόνο με τη μαμά μου»

Λύγισε η Ραμόνα Μοροσάνου στο Big Brother: «Ήθελα περισσότερο χρόνο με τη μαμά μου»

 

H Ραμόνα Μοροσάνου στο επεισόδιο της Πέμπτης βρέθηκε στο δωμάτιο του Big Brother.

Η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα κατοικίδια της που της λείπουν πάρα πολύ. Ο Σνόου και η Τόφι, τα οποία «χαιρέτησαν» την Ραμόνα μέσα από ένα σύντομο βίντεο.

Μάλιστα το απόσπασμα αυτό «λύγισε» την διαγωνιζόμενη που άρχισε να κλαίει με λυγμούς!

«Είμαι λίγο στεναχωρημένη αλλά και χαρούμενη ταυτόχρονα που τα είδα. Είναι οι αληθινοί μου φίλοι. Τα φιλαράκια μου. Ένα πράγμα που εκτιμώ πάρα πολύ στα ζώα είναι ότι θα πάρουν το χρόνο τους για να σου δείξουν την αγάπη αλλά, όταν το κάνουν, το κάνουν. Τέλος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Μοροσάνου λίγο αργότερα που βρέθηκε εκ νέου στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδελφού.

«Αληθινή αγάπη. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω φίλους, έχω, αλλά εντάξει» πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του Big Brother. «Σίγουρα δεν έχω την μαμά μου, που έφυγε πριν σχεδόν 12 χρόνια. Στα 49 της. Ήμουν αρκετά ώριμη, είχα ήδη ξεκινήσει να είμαι ανεξάρτητη και να βοηθάω, να στηρίζω αλλά σίγουρα είναι δύσκολο. Ήθελα περισσότερο χρόνο αλλά νομίζω ότι ξέρει τα πάντα για μένα. Η καλύτερη συμβουλή που μου έχει δώσει η μαμά μου ήταν να ανοίξω τα φτερά μου και να ζήσω τη ζωή έτσι όπως θέλω. Και αυτό κάνω».

Εάν μπορούσε μόνο ένα πράγμα να πει στη μητέρα της, η Ραμόνα σημείωσε με δάκρυα πως «ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω και ένιωσα ότι με αγαπούσε αληθινά, με νοιαζόταν αληθινά και ήταν δίπλα να με στηρίξει σε όλα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top