Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον παραδοσιακό γάμο της Ανθής Βούλγαρη στο Πήλιο

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον παραδοσιακό γάμο της Ανθής Βούλγαρη στο Πήλιο

 

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε η Ανθή Βούλγαρη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Κωνσταντινίδη, το απόγευμα της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου σε μια άκρως ρομαντική και ταυτόχρονα παραδοσιακή τελετή στο Πήλιο.

Η δημοσιογράφος έδειχνε πανέμορφη μέσα στο δαντελένιο boho ρομαντικό νυφικό, φτάνοντας στην εκκλησία με άλογο και τηρώντας όλα τα παραδοσιακά έθιμα του Πηλίου ενώ δεν φόρεσε γόβες ή πέδιλα όπως συνηθίζουν οι νύφες αλλά μπότες. Πήρε νερό με τη στάμνα, πήγε στην εκκλησία με άλογο και παραδοσιακή μουσική.

Ο αγαπημένος της Ανθής ήταν ο άντρας που στάθηκε στο πλευρό της στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στο κεφάλι για αφαίρεση όγκου.

Στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους, η Ανθή Βούλγαρη και ο αγαπημένος της είχαν κοντά τους λίγους φίλους και συγγενείς.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης και δυο ακόμη φίλοι της νύφης και του γαμπρού.


Να σημειώσουμε πως κουμπάρα στον γάμο επρόκειτο να ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου όμως για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο μυστήριο. Παρά το γεγονός ότι το μελλόνυμφο ζευγάρι έχει τηρήσει όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, η Κατερίνα Καινούργιου φέρεται να θεώρησε σωστό, να μην παραστεί στο γάμο, ώστε να μην εκτεθεί σε μία κοινωνική εκδήλωση που θα έχει κόσμο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

 

Να ζήσετε!

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top