Δεξίωση προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας παρέθεσε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το βράδυ της Δευτέρας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο επιχειρηματίας, Πολ Ευμορφίδης, ιδρυτής της Coco – Mat, ο οποίος φέρεται να είναι προσωπικός φίλος του βασιλιά Γουλιέλμου – Αλέξανδρου της Ολλανδίας.

Ωστόσο, ο Πολ Ευμορφίδης επέλεξε για την περίσταση χακί πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι, συνδυάζοντάς το με σανδάλια και έγινε viral!

Ο Πολ Ευμορφίδης μίλησε την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τον Αρτ και απάντηση για την εμφάνισή του.

«Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια. Αν πας με τα παπούτσια που φοράς σε μια χωματερή, δεν θα τα αγοράσεις ξανά. Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης και ανοίξαμε τρύπες να βγαίνει το μεθάνιο. Το πρωί που ξυπνάω σκέφτομαι πως αν βάλω παπούτσια σαν τα δικά σου χωρίς κάλτσες και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι από δω ή παπούτσια σαν τα δικά μου που είναι με βαμβάκι από τη Λάρισα. Δεν ξέρω τι είναι viral», είπε ο Πολ Ευμορφίδης, ο οποίος φαίνεται να δώρισε στο βασιλικό ζεύγος, μέσω της Προεδρίας της Δημοκρατίας, δύο ξύλινα ποδήλατα, με χαραγμένα τα ονόματά τους. Τα ποδήλατα είναι κατασκευασμένα από τα καμένα της Εύβοιας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!