Καλεσμένη στο «Πρωινό»  ήταν η Πωλίνα Γκιωνάκη, η οποία μίλησε για την κακοποίηση που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της και συγκλόνισε.

«Ήταν μια σχέση που κράτησε έξι χρόνια. Το 2016 έφυγα από αυτή τη σχέση. Ήταν χειριστικός άνθρωπος. Δεν ξεκίνησε αμέσως η σωματική βία. Ξεκίνησε από τη λεκτική και την ψυχολογική βία. Προσπαθεί να σε κάνει να μη νιώθεις ασφάλεια μόνος. Ότι εξαρτάσαι από εκείνον. Εγώ δεν είχα ανάγκη να εξαρτηθώ από έναν άνθρωπο. Σε υποτιμά. Ήταν άνθρωπος της δουλειάς.

Έτσι ξεκινάει. Μετά, όταν υπάρχει μια διαφωνία ξεκινά να σε σπρώχνει. Το πρώτο η σπρωξιά. Μετά μπορεί να είναι ένα χαστούκι. Εγώ στο πρώτο χαστούκι έφυγα.

Ξαναγύρισα γιατί με διεκδικούσε τόσο πολύ μα τόσο πολύ: “σ’ αγαπάω, δεν θα ξαναγίνει ποτέ”. Θέλω να πω στις γυναίκες ότι δεν υπάρχει το “ποτέ”. Σαφώς θα ξαναγίνει. Έκανε και ακραία πράγματα. Είχε γονατίσει μπροστά μου στο Κολωνάκι, μπροστά σε κόσμο. Μέσα μου μπορεί να κολακευόμουν. Πριν φύγω προσπάθησε να με στραγγαλίσει.  

Δε ξέρω αν έχω πει ποτέ τον λόγο που θύμωσε τόσο πολύ. Εγώ δε συνεργάστηκα ποτέ μαζί του. Πιστεύω πως δεν είναι καλό να μπλέκεις τα οικογενειακά με τη δουλειά.

Ήθελε να παίξω σε ένα έργο που είχε γράψει. Δεν πίστευα εγώ ότι το έργο αυτό θα πάει καλά και αρνήθηκα.

Μπορεί η άρνησή μου να τον μείωνε επαγγελματικά. Καθόμασταν εγώ σε μία πολυθρόνα κι εκείνος σε μια πολυθρόνα απέναντί μου.

Ήρθε και με έπιασε από τον ώμο τόσο δυνατά να με ταρακουνήσει και χτύπησα το κεφάλι μου στο ξύλο της πολυθρόνας και το κεφάλι μου άνοιξε. Μετά με έπιασε από τον λαιμό. Έχω πάει σε ιατροδικαστή. Υπάρχει φωτογραφία που είναι ο λαιμός μου μελανιασμένος όλος. Θα μπορούσε να με έχει πνίξει. Για μένα ήταν ένα ξάφνιασμα αυτό το ξέσπασμα.

Άρχισα όπως καθόμουν στην καρέκλα να γλιστράω, του ξέφυγα και έπεσα κάτω. Σηκώθηκα, φώναξα, άνοιξα την πόρτα και έφυγα και του είπα “επιστρέφω”, δεν είπα “φεύγω, χωρίζω”. Εκεί θα ήταν το τέλος μου. Του είπα πηγαίνω στην κοινή μας φίλη που έμενε δίπλα και γυρίζω. Και δεν γύρισα ποτέ. Πήγα στο νοσοκομείο, στον ιατροδικαστή. Με φιλοξένησε η φίλη μου ένα δεκαπενθήμερο. Γιατί για να πάω σπίτι μου να συναντήσω τη μητέρα μου και το παιδί μου, θα έπρεπε να είμαι πάρα πολύ καλά για να τους πω τι μου έχει συμβεί. Όταν τους το είπα ήμουν πια καλά. Δεν είχα μώλωπες. Δε με είδαν έτσι.

Τον έχω συναντήσει στον δρόμο τυχαία και με ενοχλεί με τηλέφωνα μέχρι και σήμερα. Δεν έκανα μήνυση. Νομίζω πως ήταν σωστή η κίνησή μου να μην κάνω μήνυση. Δε συμβιβάστηκα. Έκανα κάτι άλλο. Έγραψα ένα έργο θεατρικό και βγήκα άμεσα και το δημοσιοποίησα. Δεν είπα ποτέ το όνομά του, αλλά όποιος είδε την παράσταση, τον έχω φωτογραφίσει.

Πρέπει να σου πω ότι σε αυτόν τον άνθρωπο έχει κάνει γυναίκα μήνυση για κακοποίηση. Το είχε κάνει και στη νύφη του, τη γυναίκα του γιου του. Η οποία είναι ηθοποιός και εκείνη και χώρισε με τον γιο. Μου ζήτησε η κοπέλα να πάω στο δικαστήριο και πήγα. Τι έγινε; Μπήκε κάποιο πρόστιμο και τελείωσε» είπε, μεταξύ άλλων, η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!