Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα

 

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Μην προβείτε σε αλλαγές σε ό,τι αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση καθώς με την όψη αυτή είναι αμφίβολο αν τα αποτελέσματα θα είναι συμβατά με ό,τι έχετε φανταστεί. Επίσης, μοιράστε ευθύνες στη δουλειά γιατί στο τέλος θα κρασάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ορισμένοι θα κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν. Ωστόσο, λόγω του ότι η όψη δεν εγγυάται τη μακροημέρευση της σχέσης, ίσως θα πρέπει να περιμένετε πριν επενδύσετε συναισθηματικά. Επίσης, ορισμένοι θα έρθετε αντιμέτωποι με μια απιστία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τυχόν πισώπλατα επαγγελματικά μαχαιρώματα. Ορισμένοι, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο άτομο που καπηλεύεται το δικό σας μόχθο. Επίσης, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους οικείους σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι πολλές ειδήσεις και πληροφορίες θα φτάσουν στα αυτιά σας εκ των οποίων οι περισσότερες δεν θα είναι και ακριβώς αξιόπιστες, καλό θα ήταν, πριν προχωρήσετε στη διάδοσή τους, να τις φιλτράρετε με ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να μην εκτεθείτε.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις καθώς θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα χρειαστεί να επαναπρογραμματίσετε τα έξοδά σας. Αν σας προταθεί μια δελεαστική επαγγελματική συμφωνία, διπλοτσεκάρετε τα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια αισθηματική γνωριμία που εκ πρώτης όψεως θα σας φανεί ιδανική. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αφεθείτε στον ενθουσιασμό αλλά να πάτε βήμα – βήμα για να μην απογοητευτείτε. Οι δεσμευμένοι δεν θα πρέπει να ζητάτε πολλά από το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Μέσα σας έχετε απόλυτη ανάγκη για έρωτα πασπαλισμένο με ρομαντισμό και ευαισθησία, μια αγάπη που θα σας βγάλει από την κουραστική και ρουτινιασμένη καθημερινότητά σας. Για το λόγο αυτό, προσέξετε γιατί θα είναι πολύ εύκολο να εξιδανικεύσετε μια σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα σε ένα φιλικό ή ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον θα κάνετε μια γνωριμία με κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, πρώτα από όλα, και δευτερευόντως τη λογική έτσι ώστε αυτό το … «γοητεύσει» να μη γίνει «απογοητεύσει».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας θα χρειαστούν την αμέριστη προσοχή σας καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που μόνο συναδελφικές δεν θα είναι. Σε ό,τι αφορά την οικογενειακή σας ζωή, θα χρειαστεί να κινηθείτε προσεκτικά έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τα θέλω σας καθώς μπορεί να γίνετε λίγο παραπάνω παραπονιάρηδες ή ακόμα και επιθετικοί. Επιπλέον, άθελά σας ίσως παραφράσετε συμπεριφορές και παρεξηγήσετε ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε περίπτωση που σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση, η οποία θα μοιάζει ονειρεμένη για εσάς, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην αφεθείτε στον ενθουσιασμό. Βάλτε μπροστά το ρεαλισμό και τη λογική και θα δείτε τι ακριβώς σας ταιριάζει και τι όχι.

ΙΧΘΥΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα σας ταλανίσουν ακόμα και ψυχικά. Μετριάστε την τάση σας να εξιδανικεύετε τους άλλους. Αντ' αυτού, δείτε τους με τα πραγματικά τους χρώματα. Ορισμένοι θα βιώσετε την επιστροφή προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού! 

Scroll To Top