Πώς είναι η Kate Hudson ως μητέρα;

Πώς είναι η Kate Hudson ως μητέρα;

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Kate Hudson, η οποία μίλησε για τη μητρότητα και τα τρία της παιδιά, τον Ryder Russell Robinson, τη Rani Rose και τον Bingham Hawn Bellamy.

«Είναι κάποια πράγματα στα οποία είμαι αυστηρή. Εκεί που είμαι αυστηρή είναι γιατί έχω θέσει κάποιους κανόνες. Ορισμένα πράγματα δεν τα διαπραγματεύομαι με τα παιδιά μου. Έχω καταλάβει ότι όταν ακολουθείς αυτό το πρότυπο τότε δεν καταλήγεις σε μακρόχρονες διαπραγματεύσεις. Όταν λέω όχι, έχει τελειώσει», τονίζει μεταξύ άλλων.

Παράλληλα η ηθοποιός, με αφορμή τη συνεργασία της με την πλατφόρμα ευεξίας WW, είπε ότι η ίδια εκτιμά τη ρουτίνα στην ευεξία και στην γονική φροντίδα, συμπληρώνοντας ότι οι γονείς «πρέπει να δημιουργήσουν λογικά όρια [και] να βάλουν κάποιες γραμμές, ώστε τα παιδιά να δοκιμαστούν σ' αυτά».

«Και αυτό, νομίζω, είναι ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξής τους. Πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν για κάτι. Και το πώς όλο αυτό το χειρίζεσαι ως γονέας είναι ένα τεράστιο μέρος της ανατροφής» τόνισε η ίδια, προσθέτοντας ότι είναι «πολύ, πολύ αυστηρή σχετικά με τους τρόπους», σημειώνοντας ότι δεν δείχνει καμία ανοχή στα ψέματα - μεγάλα ή μικρά.

Θέλοντας όμως να ξεκαθαρίσει τα λεγόμενά της, η ηθοποιός διευκρίνισε πως δεν είναι αυστηρή σε όλους τους τομείς. Αντίθετα, όπως υποστηρίζει, δίνει χώρο στα παιδιά της να κάνουν λάθη.  «Όσον αφορά τα συναισθήματα... Είμαι πολύ ανοιχτή. Δίνω στα παιδιά μου πολύ χώρο για να κάνουν λάθη» τόνισε και έστειλε το ηχηρό μήνυμα πως «Όλοι πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να νιώθουμε καλά για αυτό που κάνουμε και να αφήνουμε τους ανθρώπους να ζουν με τον τρόπο που θέλουν».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top