Το θρυλικό σπίτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα άλλαξε ιδιοκτήτη και σύμφωνα με με το περιοδικό Χάι, το σπίτι πωλήθηκε αντί 140.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο σπίτι χρειάζεται αρκετές επιδιορθώσεις και μάλιστα ο νέος ιδιοκτήτης Έλληνας επιχειρηματίας, σκοπεύει να επαναφέρει την παλιά του αίγλη, μετατρέποντας το ξανά σε ένα πραγματικό στολίδι για τον οικισμό.

Το σπίτι δεν είχε κληρονομήσει ο γιος του ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ αλλά ο αγαπημένος του ανιψιός και τα αδέλφια του.

Το σπίτι αυτό των 80 περίπου τ.μ., που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 250τ.μ, και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και 1 θέση πάρκινγκ, αποτέλεσε για πολλά χρόνια τον επίγειο παράδεισο του ηθοποιού. Εκεί, είχαν φιλοξενηθεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου. Σύμφωνα με το περιοδικό, ακόμη και το τελευταίο του βράδυ πριν τον προδώσει η καρδιά του, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε καλέσει μερικούς φίλους του, έχοντας δίπλα του την τότε σύντροφο του Νάντια Μουρούζη.

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το σπίτι είναι αυτή της εγκατάλειψης, με ανθρώπους του οικισμού να υποστηρίζουν ότι δεν έχει καμία σχέση με την αίγλη που είχε όταν σε αυτό ζούσε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!