Το διαμέρισμα του 5ου ορόφου, στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι στο οποίο ο Νίκος Σεργιανόπουλος έφυγε από τη ζωή με τον πιο φρικτό τρόπο για περισσότερα από 13 χρόνια παρέμενε κλειστό και ανέγγιχτο.

Κατά καιρούς υπήρχαν φήμες ότι το σπίτι είχε νοικιαστεί, μάλιστα είχε ειπωθεί ότι ένας αρχιτέκτονας είχε δώσει στο διαμέρισμα νέα πνοή!

Στην πραγματικότητα, μέχρι πρόσφατα, το σπίτι παρέμενε χωρίς ενοίκους, ενώ κάθε χρόνο ένας μυστηριώδης άγνωστος άφηνε λευκά λουλούδια έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας, στην επέτειο δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου. Πλέον, το ρετιρέ της Μετεώρων με την πανέμορφη θέα στην Ακρόπολη, άλλαξε και χέρια και τις τελευταίες ημέρες ο νέος ιδιοκτήτης του απομακρύνει από το εσωτερικό του διαμερίσματος την οικοσκευή του ηθοποιού. Το σπίτι πουλήθηκε, 13 χρόνια και 5 μήνες μετά, από τα ανίψια του ηθοποιού, που ήταν και οι μοναδικοί κληρονόμοι του.

Να σου θυμίσουμε ότι ενάμιση χρόνο μετά τη δολοφονία τους, στις 8 Οκτωβρίου του 2009, πέθανε από καρκίνο η αγαπημένη του αδελφή ενώ λίγους μήνες μετά έφυγε από τη ζωή και ο σύζυγός της. Τρία χρόνια αργότερα, παρατημένη πια, πέθανε και η μητέρα τους, Νικολέτα Σεργιανοπούλου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!