Πρεμιέρα για τη νέα σειρά ντoκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry με την Oprah

Πρεμιέρα για τη νέα σειρά ντoκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry με την Oprah

 

Πρεμιέρα θα κάνει στο Apple TV στις 21 Μαΐου το νέο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry και της Oprah Winfrey με τίτλο, «The Me You Can’t See».

Ο δούκας του Sussex και η διάσημη παρουσιάστρια θα συζητούν για θέματα ψυχικής υγείας, παρουσιάζοντας διαφορετικές ιστορίες και εμπειρίες διάσημων ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους η Lady Gaga, η Glenn Close και οι παίχτες του NBA, DeMar DeRozan και Langston Galloway.

 

 

Οι παραγωγοί της σειράς συνεργάστηκαν με δεκατέσσερις καταξιωμένους ειδικούς και οργανισμούς από όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν να ρίξουν φως σε διαφορετικά μονοπάτια.

Ο πρίγκιπας Harry δήλωσε για το ντοκιμαντέρ: «Όλοι γεννιόμαστε σε διαφορετικές ζωές, μεγαλώνουμε σε διαφορετικά περιβάλλοντα και ως αποτέλεσμα έχουμε διαφορετικές εμπειρίες. Αλλά η κοινή μας εμπειρία είναι ότι είμαστε όλοι άνθρωποι. Η πλειοψηφία των ανθρώπων κουβαλάει μια μορφή ενός άλυτου τραύματος, μιας απώλειας ή πένθους και το νιώθουμε ως κάτι πολύ προσωπικό.

Κι όμως, ο τελευταίος χρόνος μας έδειξε ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και η ελπίδα μου είναι ότι αυτή η σειρά θα δείξει ότι υπάρχει δύναμη στην ευαλωτότητα, σύνδεση στην ενσυναίσθηση και δύναμη στην ειλικρίνεια».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top