Ο Πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε σε ένα κορυφαίο νοσοκομείο του Λονδίνου για να συνεχίσει την θεραπεία του, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ο 99χρονος Πρίγκιπας, εγκατέλειψε το νοσοκομείο King Edward VII και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο υψηλής τεχνολογίας St. Bartholomew, όπου όπως λέγεται «ανταποκρίνεται στη θεραπεία».

Συγκεκριμένα η δήλωση του Παλατιού αναφέρει, «Ο Δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε σήμερα από το Νοσοκομείο του King Edward VII στο Νοσοκομείο του St. Bartholomew όπου οι γιατροί θα συνεχίσουν να τον θεραπεύουν για λοίμωξη, καθώς και να κάνουν εξετάσεις και να τον παρακολουθούν για την προϋπάρχουσα καρδιακή του πάθηση. Ο Δούκας παραμένει άνετα και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι τουλάχιστον το τέλος της εβδομάδας.»

Οι φήμες για την μετακίνηση του Φίλιππου ξεκίνησαν μετά την εμφάνιση φωτογραφιών ενός ασθενούς που απομακρυνόταν από το νοσοκομείο με ασθενοφόρο υπό την προστασία ομπρελών για να κρύψει την ταυτότητα του.

Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Φίλιππος θα βρίσκεται στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Η εισαγωγή του για πρώτη φορά στο νοσοκομείο King Edward VII, λέχθηκε ότι ήταν «προληπτικό μέτρο» στην αδιαθεσία που ένιωσε.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!