Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Αυτό είναι το μοναδικό follow που έχουν κάνει στο Instagram!

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Αυτό είναι το μοναδικό follow που έχουν κάνει στο Instagram!

 

O λογαριασμός της «Good News Movement» στο Instagram είναι η μοναδική σελίδα που ακολουθεί ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο.

Όπως φαίνεται, το πριγκιπικό ζεύγος συνεχίζει την άτυπη «παράδοσή» να αλλάζουν following ανά μήνα για να παρουσιάσουν κοινωφελή ιδρύματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

«Καλή χρονιά! Για το 2020 θα συνεχίσουμε την παράδοσή μας να επισημαίνουμε λογαριασμούς που εμπνέουν και μας θυμίζουν το καλό που συμβαίνει στον κόσμο. Ωστόσο, αυτήν τη φορά θα εστιάζουμε σε έναν και μόνο λογαριασμό κάθε μήνα. Για τον Ιανουάριο θα θέλαμε να αναδείξουμε το @goodnews_movement. Η δημοσιογράφος που τον “τρέχει” καλύπτει πράξεις ευγένειας και καλά νέα από την παγκόσμια κοινότητα. Ελπίζουμε να σας φέρει χαρά!», εξηγεί η σχετική δημοσίευση των @sussexroyal.

Ο λογαριασμός ανήκει στην ισπανίδα δημοσιογράφο του CNN, Michelle Figueroa, η οποία έχει δημιουργήσει το προφίλ, το οποίο κάνει αναρτήσεις μόνο με ευχάριστες ειδήσεις από όλο τον κόσμο.

Η Figueroa, η οποία την ήμερα που έλαβε το follow βρισκόταν για διακοπές στο Puerto Rico, δήλωσε στο People τα εξής: «Είχα αποφασίσει να απενεργοποιήσω το κινητό μου γιατί ήθελα να ήμουν παρών σε εκείνες τις στιγμές».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Δεν μπορώ να σας πω από ποιον έλαβα το μήνυμα που διάβασα, αλλά μέσα έλεγε: Συγχαρητήρια ο πρίγκιπας άρχισε να σας ακολουθεί. Εκείνη τη στιγμή αναρωτήθηκα: Ποιος πρίγκιπας;».

Η Figueroa στο τέλος δήλωσε για τη Meghan και τον Harry: «Είναι άνθρωποι που ψάχνουν το θετικό αντίκτυπο στο κάθε τι. Ελπίζω να συνεχίσουν να υποστηρίζουν όλα όσα πιστεύουν και μέσα από αυτά να βρίσκουν την ευτυχία».

Από τη στιγμή που το προφίλ του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex έκανε follow το Good New Movement, οι ακόλουθοι του έφτασαν τους 325,000, από  185,000, που ήταν προηγουμένως.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top