Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Το πρώτο τους μυστικό ραντεβού ήταν σε σούπερ μάρκετ

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Το πρώτο τους μυστικό ραντεβού ήταν σε σούπερ μάρκετ

 

Συνέντευξη στο podcast του Dax Shepard παραχώρησε ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος μίλησε για τη γνωριμία του με τη Meghan Markle και αποκάλυψε ότι δεν μπορούσαν εύκολα να κρυφτούν από τους παπαράτσι στις αρχές της σχέσης τους, για αυτό και έπρεπε να σκεφτεί ευφάνταστους τρόπους για να τη συναντήσει.

Ένας από αυτούς ήταν να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ υπό άκρα μυστικότητα. 

«Την πρώτη φορά που η Meghan και εγώ συναντηθήκαμε για να έρθει και να μείνει μαζί μου, δώσαμε ραντεβού σε ένα σούπερ μάρκετ στο Λονδίνο και προσποιούμασταν ότι δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο. Οπότε στέλναμε ο ένας στον άλλο μηνύματα από διαφορετικές πλευρές του διαδρόμου και ο κόσμος ερχόταν και με κοίταζε περίεργα και με χαιρετούσε. Κι εγώ έστελνα μηνύματα και την ρωτούσα “αυτό είναι το σωστό” κι εκείνη έλεγε “όχι, χρειάζεσαι λαδόκολλα” και μετά την ρωτούσα “που είναι η λαδόκολλα”.

Ήταν ωραία ναι. Φορούσα καπέλο και κοιτούσα κάτω στο πάτωμα. Δεν ξέρω πόσες φορές το κάνεις αυτό όταν περπατάς στο δρόμο και προσπαθείς να είσαι incognito. Λες “α, μια ταμπέλα” ή “ο σκύλος κάποιου”. Είναι απίστευτο το τι βλέπεις, πόση τσίχλα βλέπεις και πόσα παπούτσια ανθρώπων. Είναι χάλια».

Ο δούκας του Sussex είπε πως θυμάται ότι και στα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολο να κάνει συνηθισμένα πράγματα όπως να πάει στο σούπερ μάρκετ, ενώ είχε πάει κάποιες φορές με τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana αλλά «μόνο μερικές φορές γιατί κάθε φορά που βγαίναμε, έπεφταν πάνω μας οι παπαράτσι».

Ο 36χρονος πρίγκιπας πλέον ζει στην Καλιφόρνια και όπως δήλωσε νιώθει περισσότερο ελεύθερος και έχει πιο φυσιολογική καθημερινότητα με τον γιο του Archie: «Εδώ μπορώ να σηκώσω το κεφάλι μου και νιώθω διαφορετικά. Οι ώμοι μου έπεσαν κι εκείνης το ίδιο. Περπατάς και νιώθεις λίγο πιο ελεύθερος. Μπορώ να κάνω ποδήλατο με τον Archie, ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω αυτό».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top