Όταν ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε στην Μεγάλη Βρετανία με αφορμή την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου, όλοι πίστεψαν ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να βελτιώσει τη σχέση του με τον πρίγκιπα William. Παρά το γεγονός ότι ο Harry μίλησε τόσο με τον αδελφό του όσο και με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, για αρκετή ώρα στην κηδεία, τα δημοσιεύματα θέλουν τις σχέσεις ανάμεσα στον Harry και τον αδελφό του να είναι ακόμα κακές.

Τα δύο αδέλφια θα είχαν, βέβαια, την ευκαιρία να συναντηθούν για ακόμα μια φορά, στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana, το καλοκαίρι που θα ήταν και τα 60α γενέθλιά της. Η τιμητική τελετή έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου, ημέρα των γενεθλίων της Diana, στο Kensington Palace και ο βρετανικός Τύπος ήδη μιλά για τη δεύτερη ευκαιρία που θα έχουν τα δύο αδέρφια να συναντηθούν ξανά. Φαίνεται, όμως, ότι κανόνιζαν χωρίς τον νοικοκύρη, αφού ο πρίγκιπας Harry σκέφτεται να μην παραστεί στην τελετή.

Σύμφωνα με τον royal expert Russell Myers της Daily Mirror, o Harry ίσως δεν επιστρέψει στην Αγγλία μετά την ψυχρή υποδοχή που είχε στην κηδεία, γεγονός που δείχνει ότι οι σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια αντί να βελτιώνονται, σταδιακά χειροτερεύουν μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey.
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο Harry δεν περίμενε οι συγγενείς του να του συμπεριφερθούν έτσι, όπως η πριγκίπισσα Άννα που δεν του μίλησε καν στην κηδεία μετά τις κατηγορίες εναντίον της ότι έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον Archie: «Κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας του επιφύλασσαν ψυχρή υποδοχή και αυτό τον σόκαρε. Ο Harry ήταν έξω από τα νερά του κατά τη διάρκεια της παραμονής του. Άκουσα ότι κάποιοι δεν του μίλησαν καν. Σοκαρίστηκε από την υποδοχή που είχε από τη βασιλική οικογένεια, η οποία αναρωτιέται εάν θα επιστρέψει για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana ή αν θα αρνηθεί να παραστεί».

Σύμφωνα με τον Myers, o Harry ίσως σκεφτεί να χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία τη γέννηση της κόρης του για να μην ταξιδέψει στην Αγγλία: «Οι πληροφορίες λένε ότι ακόμα είναι προγραμματισμένο να πάει. Η Kate και ο William θα τον υποδεχτούν αν θέλει να επιστρέψει. Η πρόθεσή του είναι να πάει. Αλλά αναρωτιέται κανείς, αν η σύζυγός του μόλις έχει γεννήσει, αν θα μπει στο αεροπλάνο για το ταξίδι. Αλλά θα είναι μια καλή δικαιολογία για να μην επιστρέψει και αντιμετωπίσει την οικογένεια».

Μάλιστα, σε περίπτωση που ο Harry δεν παραστεί στην τελετή, ο William θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να πάει μόνος του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!