Σε μια βαθιά προσωπική εξομολόγηση στην νέα σειρά ντοκιμαντέρ του AppleTV+ με τίτλο «The Me You Can’t See», την οποία συνδημιούργησε μαζί με την Oprah Winfrey, ο 36χρονος πρίγκιπας Harry, μίλησε μεταξύ άλλων για την ψυχολογική κατάσταση της Meghan Markle, τόσο όσο βρίσκονταν στην Αγγλία όσο και όταν εγκαταστάθηκαν στην Αμερική.

Ο Harry αποκάλυψε ότι μέρες πριν την προβολή της συνέντευξης στην Oprah, η βρετανική εφημερίδα «The Times» είχε ισχυριστεί σε άρθρο της ότι Meghan είχε δεχθεί ένα παράπονο για bullying από μία από τις πιο στενές συνεργάτιδές της όσο εργαζόταν ως ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Τότε εκπρόσωπος του ζευγαριού είχε δηλώσει ότι «η δούκισσα είναι στεναχωρημένη με την τελευταία επίθεση στον χαρακτήρα της, ειδικά σαν κάποια που έχει υπάρξει στόχος bullying και η ίδια και είναι δεσμευμένη στο να στηρίζει όσους έχουν βιώσει τραυματικές εμπειρίες ή πόνο».

Μάλιστα όπως λέει ο Harry, η σύζυγός του ξέσπασε σε κλάματα εξαιτίας της «από κοινού προσπάθειας της εταιρείας (σ.σ. βασιλική οικογένεια) και των media να σπιλώσουν το όνομά της».

«Ξύπνησα στη μέση τις νύχτας και εκείνη έκλαιγε στο μαξιλάρι της επειδή δεν ήθελε να με ξυπνήσει, γιατί ήδη κουβαλούσα πολλά. Αυτό σου σπάει την καρδιά. Την κράτησα, μιλήσαμε, κι έκλαιγε, έκλαιγε, έκλαιγε», είπε..

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!