Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Αυτή είναι η ιστοσελίδα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσής τους!

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Αυτή είναι η ιστοσελίδα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσής τους!

 

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης των Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle, το πριγκιπικό ζεύγος δημιούργησε την ιστοσελίδα για το εν λόγω πρότζεκτ. Οι επισκέπτες του site Archewell.com καλωσορίζονται από ένα μίνιμαλ περιβάλλον και μία ετυμολογική – σημασιολογική επεξήγηση του ονόματος Archewell που κατά το ήμισυ είναι ελληνική, με τη λέξη αρχή να μεταφράζεται «ως πηγή δράσης, και το well ως άφθονη πηγή ή προμήθεια – ένα μέρος που πηγαίνουμε για να σκάψουμε βαθιά».

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να εγγραφούν ως συνδρομητές για να λαμβάνουν ενημερωτικά emails από την οργάνωση για τις επικείμενες δράσεις και πρωτοβουλίες της.

Θυμίζουμε ότι η Archewell ήταν να κάνει «πρεμιέρα» την περασμένη άνοιξη, αλλά η καθυστέρηση ήταν αναπόφευκτη καθότι έπεσε κι εκείνη θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Παρόλο που ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν έχουν μιλήσει καθόλου για τα μελλοντικά σχέδια της οργάνωσης, οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις τους και η έμπρακτή τους υποστήριξη στο κίνημα Black Lives Matter, αλλά και οι δημόσιες τοποθετήσεις τους για την ισότητα των φύλων και την ανάπτυξη ενός καλύτερου ψηφιακού κόσμου αντικατοπτρίζουν εύκολα τις προτεραιότητές τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top