Χωριστά θα περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένο ζευγάρι, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry καθώς αυτό επιβάλλει το βασιλικό Πρωτόκολλο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Harry, δεν θα μπορέσει να περάσει το πρωί των Χριστουγέννων μαζί με την έγκυο Meghan Markle, αφού σύμφωνα με τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις του βρετανικού παλατιού, θα πρέπει να κατέβει μόνος του από το δωμάτιό του στις 8.30 το πρωί για να πάρει πρωινό μαζί με τους άλλους άντρες – μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και να παραμείνει μαζί τους μέχρι και τις 11 το πρωί όταν θα πάνε στην εκκλησία St Magdeleine για τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Αντίθετα η Meghan Markle, όπως και οι υπόλοιπες γυναίκες του Παλατιού θα πάρει ένα πιο ελαφρύ πρωινό στο δωμάτιό της, όπου θα είναι μόνη της.

Και αυτή δεν είναι η μόνη χριστουγεννιάτικη παράδοση που θα χρειαστεί να αλλάξει η Meghan, αφού σε αντίθεση με ότι κάνουν οι περισσότεροι στις ΗΠΑ και στη Βρετανία, στο βρετανικό παλάτι, τα δώρα των Χριστουγέννων δεν τα ανοίγουν το πρωί των Χριστουγέννων, αλλά την παραμονή, μετά το καθιερωμένο απογευματινό τσάι και λίγο πριν το επίσημο δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων.