Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η επίσημη ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ για το Megxit

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η επίσημη ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ για το Megxit

Μετά τη «βόμβα» που πέταξαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου, με την ανακοίνωσή τους ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα, το απόγευμα της Δευτέρας, έπειτα από μια συνάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ, του πατέρα του πρίγκιπα Καρόλου, του αδελφού του Δούκα του Κέιμπριτζ William και του ίδιου του Harry στο κτήμα του Σάντριγκαμ, το παλάτι εξέδωσε την τελική του απόφαση για το μέλλον του πολυσυζητημένου ζευγαριού.

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου και εγώ υποστηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Harry και της Meghan να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια. Παρότι θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρους απασχόλησης Μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια, ενώ παραμένουν πολύτιμο μέρος της οικογένειάς μου. O Harry και η Meghan κατέστησαν σαφές ότι δεν θέλουν να εξαρτώνται από δημόσιους πόρους στις νέες τους ζωές.  Eπομένως συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει μεταβατική περίοδος κατά την οποία οι Σάσεξ θα περνούν χρόνο στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα προς επίλυση για την οικογένειά μου και υπάρχει κάποια δουλειά ακόμη να γίνει, αλλά ζήτησα να υπάρξουν τελικές αποφάσεις τις προσεχείς ημέρες» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η βασίλισσα φαίνεται πως στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κι έπειτα φυσικά από μεγάλη της λύπη -όπως μαρτυρούν τα βρετανικά μίντια-, αποφάσισε να δώσει στο νεαρό ζευγάρι των royals αυτό που τόσο επιθυμούσε: την οικονομική ανεξαρτησία του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top