Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μιλήσουν για το Megxit στην Oprah ή στην Ellen Degeneres έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν τους προσφέρθηκε ή το διεκδίκησαν οι ίδιοι.

Το ζευγάρι που μόλις μετακόμισε στο Λος Άντζελες, λέγεται πως βρίσκεται σε συνομιλίες για να αποκαλύψει όλα όσα συνέβησαν με το Megxit, αλλά και τις λεπτομέρειες από την τωρινή του ζωή και το νέο του σπίτι μέχρι την ανατροφή του γιου του.

Oι αρχικές συζητήσεις με τις δύο πασίγνωστες παρουσιάστριες προηγήθηκαν του Megxit, συγκεκριμένα έγιναν τον Ιανουάριο και αφορούσαν την αμοιβή 1 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάντως, η ζυγαριά κλίνει προς την Oprah με τη Meghan να τη θεωρεί ιδανική για να μπορέσει να χτίσει από την αρχή επικοινωνιακά το «πληγωμένο» της προφίλ και να κερδίσει την υποστήριξη του κόσμου που τη θεωρεί υπεύθυνη για το Megxit.

«Όσο ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας, θα ήταν αδιανόητο να κάνει μια solo συνέντευξη με τον οποιονδήποτε για τη ζωή της και πώς το να είναι πριγκίπισσα, άλλαξε τον κόσμο της. Αλλά τώρα είναι σε μεγάλο βαθμό αφεντικό του εαυτού της και την έχει πιέσει το γεγονός ότι αισθάνεται πως το κοινό έχει χάσει την «αγάπη» του για εκείνη και το Harry από όταν έκαναν το μεγάλο βήμα να ανεξαρτητοποιηθούν», δήλωσε μια πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον στην Star.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Meghan θέλει να δωρίσει όλα τα χρήματα σε φιλανθρωπίες – πιθανότατα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μετά από τις απίστευτες προσπάθειες όλων των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή, Αν και θα μπορούσε επίσης να τροφοδοτήσει με αυτά τη νεόκοπη μη κερδοσκοπική τους οργάνωση, Archewell.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!