Τα γενέθλιά του είχε στις 15 Σεπτεμβρίου ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος έκλεισε τα 38 του χρόνια, όμως δεδομένου πως πενθεί τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, δεν γιόρτασε όπως θα έκανε άλλες χρονιές.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Harry, βρίσκεται μαζί με την Meghan Markle στο Λονδίνο όπου είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με την βασιλική οικογένεια, να σταθεί στον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, αλλά και να κάνει τις απαραίτητες δημόσιες εμφανίσεις μαζί με τον πρίγκιπα William δείχνοντας μια ενότητα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Harry δεν είχε σχεδιάσει τίποτα για τα γενέθλιά του ενώ μια μέρα πριν είχε δειπνήσει μαζί με τον πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο παλάτι του Buckingham.

Νωρίς το Σάββατο, τα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ μαζί με τον πρίγκιπα Harry και τον William περπάτησαν πίσω από το βασιλικό φέρετρο στην πομπή μεταφοράς του από το παλάτι στο Westminster Hall όπου θα παραμείνει μέχρι την κηδεία της τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!