Στην Αγγλία επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες ο πρίγκιπας Harry προκείμενου να παραστεί στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη στην Oprah, όλα τα βλε΄μματα ήταν στραμμένα σε αυτόν και τον πρίγκιπα William καθώς οι σχέσεις των δύο αδελφών δεν ήταν και οι καλύτερες και ήταν μια καλή ευκαιρία για να συζητήσουν.

Μάλιστα, εκτός από τον William τόσο η Kate Middleton όσο και ο πρίγκιπας Κάρολος και η βασίλισσα Ελισάβετ συζήτησαν αρκετή ώρα μετά την κηδεία. Φαίνεται, όμως, πως δεν έδειξαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας την ίδια διάθεση να καλωσορίσουν τον Harry και να προσπαθήσουν να του μιλήσουν για τα όσα είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ένα νέο δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι 3 στενοί συγγενείς του Harry ήταν ψυχροί απέναντι στον Harry και μάλιστα δεν έκαναν καν την προσπάθεια να του μιλήσουν κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Edward αλλά και η σύζυγός του Sophie, δεν αντάλλαξαν καν βλέμματα με τον Harry αφού ένιωσαν ότι με τη συνέντευξη το ζευγάρι έκανε μια άμεση επίθεση στην μοναρχία: «Υπάρχει μια βαθιά αίσθηση προστασίας της βασίλισσας και δυσαρέσκειας απέναντι στον Harry. Δεν τον συμπαθούν μετά από όσα εκείνος και η Meghan είπαν στην Oprah», ανέφερε μια πηγή του Παλατιού.

Παρά το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Άννα ήταν αυτή που σύμφωνα με φήμες έκανε τα ρατσιστικά σχόλια για τον Archie, όχι μόνο δεν προσπάθησε να συζητήσει για το θέμα με τον Harry αλλά παραμένει εκνευρισμένη που ο Harry μίλησε δημόσια για όλα αυτά: «Είναι ακόμα πολύ εκνευρισμένοι. Θέλουν να έχουν ένα κοινό, δυνατό μέτωπο για τη βασίλισσα. Όλοι πιστεύουν ότι συμπεριφέρθηκε σοκαριστικά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!