Πρίγκιπας Harry: Το μυστικό που τον κρατάει ψυχικά υγιή

Πρίγκιπας Harry: Το μυστικό που τον κρατάει ψυχικά υγιή

 

Σε μια νέα συνέντευξη του ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε ότι ο διαλογισμός έχει γίνει σημαντικό μέρος της ζωής του.

Σε μια εμφάνιση στο podcast της Teenager Therapy για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας το Σάββατο, ο πρίγκιπας είπε: «Για μένα, ο διαλογισμός είναι το κλειδί, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα το έκανα αυτό. Η σημασία της δημιουργίας μιας στιγμής και του χρόνου που αφιερώνω στην ημέρα μου για να πάρω μια ανάσα, που δίνει δυνάμεις για να αντέξω».

Η σύζυγός του, Meghan Markle, η οποία έδωσε συνέντευξη μαζί με τον Harry, επιβεβαίωσε ότι πρίγκιπας διαλογίζεται τακτικά, λέγοντας ότι: «είναι πολύ αφοσιωμένος».

O Harry είπε ακόμα ότι η ζωή στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια ήταν μερικές φορές δύσκολη για τον ίδιο και την σύζυγό του. «Είναι πολλά. Υπάρχουν καλές ημέρες και υπάρχουν κακές ημέρες. Πρόκειται για αυτοπροστασία. Και το να είσαι τρωτός δεν είναι αδυναμία. Το να δείχνεις ότι είσαι τρωτός στον σημερινό κόσμο είναι δύναμη... Όσο περισσότερο μιλάμε γι' αυτό τόσο περισσότερο αποδεκτό γίνεται».

Από την πλευρά της η δούκισσα του Sussex μοιράστηκε με τους θεατές τον τρόπο που η ίδια αντιμετωπίζει το άγχος λέγοντας: «Πρέπει να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν. Για μένα νομίζω ότι το journaling είναι πολύ σημαντικό. Μου επιτρέπει να σκεφτώ από πού ήρθα. Μου ανοίγονται άλλες προοπτικές. Όταν κοιτάς πίσω σε κάτι, δεν φαίνεται τόσο σημαντικό».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού

Scroll To Top