Πρίγκιπας Κάρολος: Γιατί δεν θα δώσει ποτέ στον Archie τον τίτλο του πρίγκιπα;

Πρίγκιπας Κάρολος: Γιατί δεν θα δώσει ποτέ στον Archie τον τίτλο του πρίγκιπα;

 

Τεταμένες φαίνεται να είναι οι σχέσεις του πρίγκιπα Κάρολου με την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry. Μάλιστα σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα της Daily Mail, ο Κάρολος δεν πρόκειται να δώσει κανέναν τίτλο στα παιδιά του δούκα και της δούκισσας του Sussex όταν γίνει βασιλιάς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει ξεκαθαρίσει στον Harry ότι τα παιδιά του δεν θα πάρουν τίτλους όταν γίνει βασιλιάς, παρά το γεγονός ότι τα εγγόνια του μονάρχη έχουν δικαίωμα να αποκαλούνται «πρίγκιπες».

Τα παιδιά του Harry και της Meghan δεν έχουν τίτλους, εφόσον δεν τους έκανε δώρο η βασίλισσα όπως είχε κάνει με τα παιδιά της Kate και του William, αλλά αναμενόταν να πάρουν τίτλους όταν ο Κάρολος έπαιρνε τον θρόνο.

Όμως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κάρολος σκοπεύει να αλλάξει τον κανόνα που ορίζει ότι τα εγγόνια του γίνονται αυτομάτως πρίγκιπες ή πριγκίπισσες.

Όπως αναφέρει πηγή στη Daily Mail, ο Κάρολος είχε πει στην Meghan και τον Harry ότι θα αλλάξει το πρωτόκολλο ώστε να εξασφαλίσει ότι ο Archie – κι επομένως κι η Lilibet- δεν θα κληρονομήσουν βασιλικούς τίτλους.

Σύμφωνα με το άρθρο, οι λόγοι που θέλει να το κάνει αυτό ο Κάρολος δεν είναι ακριβώς προσωπικοί, αλλά θα είναι μέρος του σχεδίου του να μειώσει τον αριθμό των μελών της βασιλικής οικογένειας που εργάζονται ενεργά για το στέμμα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top