Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Ετοιμάζονται να απαντήσουν στις κατηγορίες της Meghan Markle;

Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Ετοιμάζονται να απαντήσουν στις κατηγορίες της Meghan Markle;

 

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey, ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton σύμφωνα με πληροφορίες του newidea.com, ετοιμάζονται να μιλήσουν. 

Συγκεκριμένα, ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton ετοιμάζουν μια σειρά έργων πολυμέσων που θα τους δουν να μπαίνουν στον κόσμο των podcast και άλλων μορφών μετάδοσης.

«Αυτό θα γίνει σταδιακά αργά και δεν μιλάνε καθόλου, αλλά με την πάροδο του χρόνου μπορείτε να περιμένετε να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με την ιδιωτική τους ζωή μέσω αυτών των πλατφορμών που μπορούν να ελέγξουν οι ίδιοι», αναφέρει πηγή από το Παλάτι.

«Μετά από αυτό όμως, το σχέδιο είναι να επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιό τους και να αλληλοεπιδράσουν με το κοινό σχετικά με όλα τα άλλα θέματα ενδιαφέροντος και να απαντήσει σε τυχόν κακές ερωτήσεις που μπορεί να έχουν», είπε ακόμα.

Θα μπορέσει να αποκατασταθεί η σχέση των ζευγαριών; 

«Η εικασία μου είναι ότι οποιαδήποτε σχέση μεταξύ της Kate και της Meghan έχει τελειώσει και είναι απίθανο να επιδιορθωθεί», λέει η εμπειρογνώμονας της βασιλικής Penny Junor στο Royals Monthly για τις δύο δούκισσες, προσθέτοντας: «Σε κάθε επίπεδο, αυτό που έχουν κάνει ο Meghan και ο Harry στην οικογένεια, στη μοναρχία και στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι δύσκολο να συγχωρεθεί».

Η Penny Junor που έγραψε το βιβλίο «Πρίγκιπα Γουίλιαμ: Ο Άντρας που θα είναι Βασιλιάς» έχει δηλώσει: «Η συνέντευξη ήταν καταστροφική. Για τον Harry και τη Meghan το να αποκαλύψουν την ουσία των ιδιωτικών συνομιλιών έγινε σε μια προσπάθεια αποκατάστασης αλλά η ζημιά ήταν καταστροφική. Πώς μπορούν να εμπιστευτούν ξανά τον Harry;».

Ο Πρίγκιπας William είναι εξαιρετικά προστατευτικός από τη σύζυγό του και τη στηρίζει πολύ σε όλα. Μάλιστα, οι βασιλικοί κύκλοι λένε ότι είναι εξοργισμένος με την Meghan Markle και τα όσα δήλωσε για τη σύζυγό του στη συνέντευξη στην Oprah Winfrey. 

«Ο Wiliam είναι απολύτως εξοργισμένος και η Kate είναι επίσης πολύ αναστατωμένη. Υποστηρίζοντας ότι ήταν η Meghan που έκανε την Κate να κλαίει στην τοποθέτηση της παράνυμφης», λέει η Penny Junor.

Στο μεταξύ, η Δούκισσα του Cambridge σύντομα μπορούσε να βρεθεί σε θέση να υπερασπιστεί τελικά τον εαυτό της.

«Η Kate ανυπομονεί να απαντήσει και θα το κάνει με έναν αριστοκρατικό και μη συναισθηματικό τρόπο. Θέλει να βγάλει την πλευρά της ιστορίας, αλλά έχει επίγνωση ότι δεν θα κάνει τα πράγματα χειρότερα, έτσι το σχέδιο του Cambridge να δώσει έμφαση στα θετικά για τη σχέση τους με τη Meghan και τον Harry, ενώ ερευνά επίσης τις διαφορές τους», αποκάλυψε ακόμα η Penny.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top