Τα παιδιά του βασιλιά Καρόλου με τις συζύγους τους πραγματοποίησαν μία κοινή εμφάνιση μετά από 2 χρόνια προς τιμή της βασίλισσας Ελισάβετ.

H Kate Middleton με τον πρίγκιπα William και η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry έφτασαν μαζί στις πύλες του κτήματος Berkshire όπου ο κόσμος κατέθετε λουλούδια και δώρα για τη βασίλισσα. Τα δύο ζευγάρια περπάτησαν στο Winsdor και σε μια ιδιαίτερα συναισθηματική έξοδο.

Ντυμένοι στα μαύρα, τα βασιλικά μέλη έδειχναν θλιμμένα καθώς σταμάτησαν για να σφίξουν τα χέρια των δακρυσμένων θαυμαστών που στέκονταν πίσω από ένα φράγμα.

Και οι δύο royal κυρίες επέλεξαν ιδιαίτερα μαύρα φορέματα ταιριαστά με την περίσταση, ενώ οι πρίγκιπες William και ο πρίγκιπας Harry φόρεσαν κομψά μαύρα κοστούμια.

Τα πλήθη ξέσπασαν σε χειροκροτήματα βλέποντας τα βασιλικά ζευγάρια να δίνουν τα χέρια στο κοινό. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μάλιστα πλησίασε ένα παιδί που έκλαιγε, το οποίο σταμάτησε όταν εκείνη έφτασε κοντά του.

Τα ζευγάρια έφτασαν και έφυγαν με το ίδιο αυτοκίνητο, αφού αφιέρωσαν 40 λεπτά κοντά στο κοινό, όπου τους δόθηκαν λουλούδια, μπαλόνια και άλλα δώρα

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!