Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Αννόβερο ανήκει στο νέο αίμα των γαλαζοαίματων του Μονακό, αφού είναι η μικρότερη κόρη της Καρολίνας. 

Η μοναδική κόρη του Ερνέστου Αύγουστου Ε του Ανόβερου και της Καρολίνας του Μονακό γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1999 και είναι το τέταρτο – και τελευταίο – παιδί της μεγαλύτερης κόρης της Grace Kelly ενώ το πλήρες όνομά της είναι Αλεξάνδρα Καρλότα Ουλρίκα Μαριάμ Βιργινία.

Η Καρολίνα του Μονακό και ο πρίγκιπας Ερνέστος Αύγουστος του Αννόβερο, παντρεύτηκαν λίγους μήνες πριν την γέννηση της κόρης τους, τον Ιανουάριο του 1999, με πολιτικό γάμο και χώρισαν 10 χρόνια αργότερα, καθώς η πριγκίπισσα του Μονακό υπέφερε από τις απιστίες του άτακτου τρίτου συζύγου της.

Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα είναι πλέον 21 ετών και όπως όλα δείχνουν έχει κληρονόμήσει το εκλεπτυσμένο γούστο τόσο της μητέρας της, όσο και της γιαγιάς της.

Η μικρότερη κόρη της Καρολίνας αγαπά την υψηλή ραπτική και τους μεγάλους οίκους μόδας και έχει μεγάλη αδυναμία στον Dior, αφού συχνά την βλέπουμε με αξεσουάρ του οίκου.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές την έχουμε δει σε επιδείξεις μεγάλων σχεδιαστών μαζί με τη μητέρα της.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!