Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση που θέλει την Priyanka Chopra να αψήφησε τους περιορισμούς του lockdown που έχουν τεθεί στη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να επισκεφθεί το κομμωτήριο.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την 38χρονη ηθοποιό μαζί με την μητέρα της την περασμένη Πέμπτη στο Josh Wood Colour salon στο Notting Hill.

Η ίδια ωστόσο εξήγησε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο ότι επισκέφθηκε το συγκεκριμένο κομμωτήριο για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στην ταινία «The White Tiger». Κάτι τέτοιο επιτρέπεται καθώς συγκαταλέγεται στις εξαιρέσεις για επαγγελματικούς λόγους. Σύμφωνα με την Daily Mail οι αστυνομικοί αποχώρησαν μετά το περιστατικό χωρίς να επιβάλλουν πρόστιμο στην Priyanka Chopra.

Αργότερα ο εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μετά από τις κυβερνητικές οδηγίες που λάβαμε το Josh Wood Colour salon άνοιξε ιδιωτικά μόνο για τις ανάγκες της ταινίας. Όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται στο project εξετάστηκαν και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!