Πρώην παίκτρια του Power of Love κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Πρώην παίκτρια του Power of Love κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Η πρώην παίκτρια του Power of Love αποφάσισε να θέσει την υποψηφιότητα της στις δημοτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Ο λόγος για την Κυριακή Τσανικίδη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό «Νέα Δύναμη» στον Δήμο Αχαρνών.

Η ίδια πρόκειται να είναι υποψήφια με το συνδυασμό «Νέα Δύναμη» στον Δήμο Αχαρνών. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, την ένταξή της στο ψηφοδέλτιό του.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στη λεζάντα της οποίας υπήρχε ένα μήνυμα που έστειλε η ίδια σε όλους τους πιθανούς ψηφοφόρους της.

Το μήνυμα αυτό έλεγε: Συνδημότισσες και συνδημότες, η Νέα Γενιά της πόλης των Αχαρνών, δίνει δυναμικό παρόν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, μέσα από τη δημοτική παράταξη «Νέα Δύναμη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη. Η πόλη μας, μέσα στην οποία μεγαλώσαμε, έχει ανάγκη σήμερα όσο ποτέ, την συμμετοχή των νέων ανθρώπων που με τις ιδέες, το όραμα και την ικανότητά τους θα την οδηγήσουν στη θέση που της αξίζει!

Ως Τομεάρχης Νέας Γενιάς και με τις γνώσεις που έχω αποκομίσει ως δημοσιογράφος, έχω καταθέσει κι εγώ με τη σειρά μου τις προτάσεις μου σχετικά με την στήριξη της νεολαίας του τόπου μας σε επαγγελματικό επίπεδο με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη λειτουργία γραφείων διασύνδεσης των νέων του δήμου Αχαρνών με επιχειρήσεις και φορείς.

Απώτερος σκοπός μας είναι να αποκτήσει η νεολαία των Αχαρνών τη δική της φωνή που θα δώσει διεξοδικές λύσεις σε πολλά ζητήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι νέοι του τόπου μας. Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο. Σας βεβαιώνω ότι θα σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας!Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top