Μια ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η παράσταση «Ψύλλοι στ’ αυτιά», στην οποία πρωταγωνιστούσε στο θέατρο Μουσούρη και διακόπηκε απότομα λόγω του κορωνοϊού, θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

«”Και του χρόνου”, λοιπόν!!!εκτός από ευχή ,και επιθυμία, είναι και γεγονός!!!οι «ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ΑΥΤΙΑ» θα συνεχιστούν και του χρόνου στο θέατρο ΜΟΥΣΟΥΡΗ!!!με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους αγαπημένους θεατές που ήρθαν φέτος και μας είδανε και να ευχαριστήσουμε και αυτούς που θα έρθουν του χρόνου να μας δουν ακόμα και να μας ΞΑΝΑδουν!!!αναγκάστηκαν τα θέατρα να κλείσουν πιο νωρίς και απότομα, τα θέατρα όμως ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, κάνουν διάλλειμα, και συνεχίζουν! θα βγούμε από όλο αυτό πιο δυνατοί και ενωμένοι και σίγουρα καλύτεροι, όλοι μας!

Αλλαγμένοι αλλά καλύτεροι! κάποιοι δεν θα είναι μαζί μας -RIP- όμως δεν θα τους ξεχάσουμε! να είμαστε δυνατοί προσεκτικοί και υγιείς! εις το επανιδειν!!!και να μην ξεχνάμε το θέατρο είναι ζωντανή τέχνη που συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει πάνω στη σκηνή, πουθενά αλλού, αυτή είναι η μαγεία του και η κατάρα του!!!ζει και πεθαίνει την ίδια στιγμή ,για μια στιγμή!!!», έγραψε ο Πέτρος Φιλιππίδης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!