Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο twitter, μετά από καταγγελία, για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του «Ράδιο Αρβύλα», αναφορικά με δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας στο διαδίκτυο.

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της τελευταίας.

Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης δήλωσαν σοκαρισμένοι με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και καταδίκασαν τις πράξεις του πρώην συνάδερφου τους, απομακρύνοντας τον από την εκπομπή.

Η γενική εικόνα δεν είναι υπέρ του Αντώνη Κανάκη, τον οποίο οι χρήστες κατηγορούν επικαλούμενοι βίντεο από παλαιότερη εκπομπή που σχολίαζε αρνητικά την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία με τη σειρά της δήλωνε άγνοια για τις κολάσιμες πράξη του Δημήτρη Λιγνάδη.

 

Στο βίντεο μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης ακούγεται να λέει ότι «εδώ έναν συνεργάτη παίρνουμε καινούργιο και τσεκάρουμε να δούμε πριν τον βάλουμε στο μαγαζί μας».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!