Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ραχήλ Μακρή να έχει αποχωρήσει από το «Just the two of us» καθώς απουσίαζε από το μουσικό σόου του Σαββάτου και στη θέση της, δίπλα στον Ηλία Βρεττό, βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι φήμες ήθελαν την πολιτικό να μην ξαναεμφανίζεται στο J2US μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, αλλά και τον σάλο με παλιότερα σχόλιά της που αφορούσαν τον Ιβάν Σαββίδη.

Ωστόσο η πολιτικός παραχώρησε συνέντευξη στον 90,6 ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό και φανερά ενοχλημένη , ξεκαθάρισε πως δεν εκδιώχθηκε ποτέ, πως είναι η μόνη που δεν πήρε καμία αμοιβή για τη συμμετοχή της και πως θα επιστρέψει κανονικά το Σάββατο.

«Δεν υπάρχει καμία αποχώρηση. Υπήρχε τη Δευτέρα που πήγαινα στην πρόβα ένα τροχαίο και αποφασίστηκε σε συμφωνία με την παραγωγή να μη βρίσκομαι το Σάββατο στο J2US. Το επόμενο όμως θα είμαι κανονικά. Την αντικαταστάτρια μου, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη δε τη γνωρίζω. Η συμμετοχή όλων στον διαγωνισμό γίνεται με αμοιβή. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αμοίβονται.

Εγώ αυτή την αμοιβή δε την αποδέχτηκα και την εκχώρησα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Είμαι η μοναδική σε αυτό το σόου που δεν δέχτηκα το ποσό. Είναι αστείο να λένε ότι εκδιώχθηκα. Είναι αστείο και γελοίο να λένε κάτι τέτοιο», είπε η Ραχήλ Μακρή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!