Ρεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»

Ρεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»

Η Ρεγγίνα Μακέδου που πριν από λίγους μήνες συμμετείχε στο Dancing with the Stars αποκάλυψε πως η λευχαιμία της «χτύπησε» ξανά την πόρτα, καθώς υπήρξε υποτροπή.

Η Ρεγγίνα Μακέδου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Tik Tik γνωστοποίησε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο για τη θεραπεία της. Λίγες ημέρες αργότερα, δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο στο Tik Tok, μέσα από το οποίο θέλησε να απαντήσει στις αμέτρητες ερωτήσεις που έχει δεχτεί από τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο δήλωσε: «Υποτροπίασε η ασθένεια. Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει. Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών. 

«Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπου περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια, αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα. Αυτή τη φορά έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στο να γράφω, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, να ξεκουράζομαι και όποτε νιώθω καλά, κάνω λίγες ασκήσεις για να είναι το σώμα μου δυνατό και να είναι έτοιμο για αυτό που έρχεται αργότερα», εξήγησε η Ρεγγίνα Μακέδου. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top