Ρεγγίνα Μακέδου: Οι αλλαγές στην εμφάνισή της λόγω της περιπέτειας με την υγεία της

Ρεγγίνα Μακέδου: Οι αλλαγές στην εμφάνισή της λόγω της περιπέτειας με την υγεία της


Η Ρεγγίνα Μακέδου, μέσα από αναρτήσεις της στο instagram το τελευταίο διάστημα, έχει αποκαλύψει πως περνά αρκετά δύσκολα και υπάρχουν φορές που δυσκολεύεται να κάνει ακόμα και τα βασικά καθώς δίνει τη δική της σκληρή μάχη για τη ζωή της μετά την μεταμόσχευση που.

Πριν από λίγες ώρες, η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, τότε που ήταν ακόμα απόλυτα υγιής αλλά και μερικές πιο πρόσφατες εικόνες αφότου άρχισε η περιπέτεια με την υγεία της.

«Σε όλες τις φώτο είναι η ίδια γυναίκα πριν και μετά τις θεραπείες. Δεν έχω φωτο από τώρα αλλά θα βγάλω. Παίρνω πολλά μηνύματα από εσάς που το περνάτε για το σώμα σας. Παλεύει τόσο για να ζήσετε. Μη σας νοιάζουν τα πολλά ή λίγα κιλά, αυτά αλλάζουν. Κερδίζετε τη ζωή σας. Θα σας δείξω κάποια στιγμή πως είμαι και τώρα. Να σας αγαπάτε.

Μαλλιά πριν – μετά… πριν και πάλι μετά και με παραμορφωμένο πρόσωπο από το πρήξιμο. Ναι αλλάζεις, ναι, δεν σε αναγνωρίζεις όμως είσαι εσύ. Αγάπη μου σας καταλαβαίνω όλες και όλους. Θα βγουν τα μαλλιά. Θα φύγει το πρήξιμο. Τώρα και εγώ και πολλοί από εσάς έχουμε άλλο να παλέψουμε. Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε, είστε υπέροχοι», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top