Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η Ρένα Μόρφη,  η οποία πριν από μερικούς μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για αυτό.

«Έχω δεχτεί προτάσεις να βρεθώ σε talent show. Θα το έκανα, δεν έχω κόμπλεξ. Την έκθεση δεν την φοβάμαι καθόλου. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται στο πλαίσιο που αφορά τον κόσμο. Δεν τους ενδιαφέρει τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν για το πώς χειρίζονται τα προσωπικά τους. Για μένα μου φαίνεται μεγάλη ευθύνη να πάρω μια τέτοια απόφαση, να μιλάω για το παιδί μου.

Ζήτησα την άδεια του άντρα μου, για να πω ανοιχτά ότι είμαι η σύζυγός του. Το να μιλήσω για τη μητρότητα συνδέεται μέσα στο μυαλό μου πάλι με έναν άλλον άνθρωπο που δεν έχω την άδεια. Από μικρή προσπαθούσα να μην κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια γιατί με άγχωναν και για να μην απογοητευτώ», είπε αρχικά η Ρένα Μόρφη.

Παράλληλα, η Ρένα Μόρφη ανέφερε πως η δημόσια κατακραυγή είναι κάτι που δεν την φοβίζει: «Δεν με φοβίζει η δημόσια κατακραυγή. Αν κάνω κάτι κακό, δικαίως να την υποστώ. Δεν πιστεύω στα λαϊκά δικαστήρια. Από την άλλη, η cancel culture έχει αλλάξει προς το καλύτερο βασικά πράγματα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!