Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» στην ΕΡΤ ήταν η Ρένια Λουιζίδου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το 2004.

«Ήταν σοβαρό. Έγινε το 2004 και με καύσωνα στο Καφέ της Χαράς. Ήμουν στο Υγεία. Ήταν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, σηψαιμία. Κόλλησα ένα μικρόβιο από μια τουαλέτα κι ήμουν εξαντλημένη κι αφυδατωμένη. Έπαιξε ρόλο κι ο καύσωνας κι η κούραση όλης της χρονιάς» ανέφερε η Ρένια Λουιζίδου.

«Κόλλησα ένα πράγμα, που είναι σπάνιο πολύ να γίνει σε τέτοια κλίμακα και κινδύνευσε η ζωή μου. Οπότε αυτές τις 48 ώρες που η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό… είναι πρωτόκολλο στα νοσοκομεία αυτό με την ψυχολογική βοήθεια. Φωνάζουν τον δικό σου άνθρωπο και τον ενημερώνουν για την κατάσταση και τον παραπέμπουν σε ψυχολόγο. Ήμουν νέα και την γλίτωσα» συμπλήρωσε η Ρένια Λουιζίδου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ρένια Λουιζίδου ρωτήθηκε για τα social media και τα σχόλια του κόσμου, με εκείνη να λέει πως δεν έχει social media.

«Κανένας δεν μπορεί να είναι 100% ψύχραιμος… δεν γίνεται όταν θα διαβάσεις το “πως είσαι έτσι ρε” να μη σε νοιάξει καθόλου» σχολίασε. Για τον λόγο αυτό και για να περιγράψει την συνολικότερη στάση της απέναντι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ρένια Λουιζίδου είπε πως «κρατάω μία αμυντική στάση απέναντι στο πάρα πολύ θερμό για να μπορώ να αντιμετωπίσω και το πάρα πολύ ψυχρό».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!