Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ, καθώς σήμερα είναι ημέρα γιορτής για τα παιδάκι τους.

Tα δίδυμά παιδιά τους έγιναν τριών χρονών και τους ετοίμασαν πάρτι για τα γενέθλιά τους.

Φίλοι και συγγενείς ήταν όλοι εκεί για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ο αδελφός του ηθοποιού, Θανάσης, η Τόνια Σωτηροπούλου, Νίκος Πουρσανίδης, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλ Παναγιώτου, Ζέτα Μακρυπούλια, Θανάσης Βισκαδουράκης κ.α.

Η περήφανη μαμά Ρούλα Ρέβη πόσταρε φωτογραφία με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους κι έγραψε στο Instagram: «Σας ευχαριστούμε όλους!!! Σας αγαπάμε!!!». Η φωτογράφος είχε περάσει δύσκολη εγκυμοσύνη και πέρυσι είχε ποστάρει τέτοιες μέρες φωτογραφία της πριν τον τοκετό και είχε γράψει: «Αυτή η φωτογραφία με κάνει να θυμάμαι τις ώρες που ήμουν μόνη με τα 2 παιδιά μου στην κοιλιά μου να μιλάμε και να περιμένουμε με αγωνία να συναντηθούμε! Είναι λίγες ώρες πριν τα φέρω στον κόσμο, μια μέρα σαν σήμερα…. μπορεί να μην είμαι όμορφη μπορεί να είμαι τεράστια μπορεί να μην χαμογελάω μπορεί να έχω ορούς στα χέρια μου όμως θέλω να πω σε όλες τις μανούλες, και κυρίως σε αυτές που ζορίστηκαν, η ζορίζονται αυτή τη στιγμή πως λίγες ώρες μετά από αυτή τη φωτό ξαναγεννήθηκα και εγώ και μόνο χαρά και ευτυχία ένιωθα πια».