Ρία Αντωνίου & Χρήστος Ψωμόπουλος: Ρομαντικό ταξίδι στην Ολλανδία μετά τις καταγγελίες

Ρία Αντωνίου & Χρήστος Ψωμόπουλος: Ρομαντικό ταξίδι στην Ολλανδία μετά τις καταγγελίες

Κρίση ήταν τελικά και… πέρασε! Ο Χρήστος Ψωμόπουλος και η Ρία Αντωνίου, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν μερικές εβδομάδες, όταν το σέξι μοντέλο τον κατήγγειλε ότι τη βίασε, φαίνεται πως είναι ξανά μαζί και άρχισαν τα ρομαντικά ταξιδάκια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, το ερωτευμένο ζευγάρι που παραλίγο να φτάσει στις αίθουσες δικαστηρίων για να λύσει τις διαφορές του, τελικά κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα και να είναι και πάλι μαζί.Μάλιστα, όχι μόνο αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά δείχνουν να έχουν αφήσει για πάντα πίσω τους ότι για λίγο τους χώρισε, κάνοντας ρομαντικές αποδράσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, την περασμένη βδομάδα την πέρασαν μαζί στο Άμστερνταμ, με τον γνωστό επιχειρηματία να συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη ολλανδική πρωτεύουσα. Μια παγκόσμια διοργάνωση ISE με ηλεκτρονικά συστήματα και εξοπλισμούς τελευταίας τεχνολογίας για επιχειρήσεις, η οποία φιλοξενεί κάθε χρόνο εκθέτες από όλο τον κόσμο.


Scroll To Top