Αίσιο τέλος είχε για τον Ricky Martin η υπόθεση εναντίον του ανιψιού του, ο οποίος τον κατήγγειλε για αιμομιξία, σωματική και ψυχική κακοποίηση. Ο δημοφιλής τραγουδιστής κέρδισε την υπόθεση, καθώς ο 21χρονος συγγενής του απέσυρε την κατηγορία. Σύμφωνα με το «TMZ», ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα.

Εδώ και λίγες ώρες μάλιστα, τον  γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Ricky Martin μετά τις κατηγορίες του ανιψιού του για αιμομιξία και κακοποίηση. Ο Πορτορικανός τραγουδιστής μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε:

«Είμαι μπροστά στη κάμερα σήμερα γιατί πραγματικά θέλω να μιλήσω προκειμένου να ξεκινήσω μια διαδικασία θεραπείας. Επί δύο εβδομάδες δεν μου επιτρεπόταν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί ακολουθούσα μια διαδικασία όπου ο νόμος με ανάγκαζε να μην μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά από δικαστή», είπε ο Ricky Martin.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον Θεό που αποδείχτηκε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν ήταν αληθείς, αλλά θα σας πω την αλήθεια. Ήταν πολύ επώδυνο. Ήταν συντριπτικό για μένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν το εύχομαι σε κανέναν. Στον άνθρωπο που ισχυρίζεται αυτές τις ανοησίες, του εύχομαι τα καλύτερα. Και ελπίζω να βρει τη βοήθεια ώστε να ξεκινήσει μια νέα ζωή γεμάτη αγάπη, αλήθεια και χαρά και να μην πληγώσει κανέναν άλλο. Η προτεραιότητά μου είναι να θεραπευτώ. Και πως θα το κάνω αυτό; Με μουσική. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!