Σάκης Κατσούλης: «Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι θα παντρευόμουν»

Σάκης Κατσούλης: «Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι θα παντρευόμουν»

 

Καλεσμένοι στην εκπομπή, «Ιδιωτική Κατακραυγή» στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube ήταν ο νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όπως ήταν επόμενο, ο γνωστός Youtuber δεν θα μπορούσε να μη τους ρωτήσει αν είναι ξανά μαζί ή έχουν παραμείνει φίλοι, με την γυμνάστρια να απαντά: «Φίλοι φίλοι φίλοι! Τι με κοιτάζεις έτσι;» και τον επιχειρηματία να τονίζει «Εγώ θα πω ποτέ δεν ξέρεις».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συγκεκριμένα είπε για τον πρώην σύντροφό της: «Είμαι αντικειμενική, όλοι οι άνθρωποι έχουν μειονεκτήματα. Ο Σάκης είναι ισχυρογνώμων, δεν μου αρέσει όταν λέει ότι έχει πάντα δίκιο. Μου την δίνει όταν επιβάλλεται με άσχημο τρόπο. Είναι κολλημένος με τις επιχειρήσεις του, οπότε αφήνει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση του. Το τελευταίο διάστημα μου είχε βγάλει αρκετή ζήλια, αλλά μάλλον τον είχαν πιάσει τα ψυχολογικά του».

Από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Κοψιάλη για τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ήμασταν πέντε μήνες χωρισμένοι, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε ήταν 2 μήνες.

Στην «Ιδιωτική Κατακραυγή» στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube βρέθηκαν (ξανά μαζί) ο νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δεν έχω κοπέλα. Πού να τη βρω; Δεν νομίζω να με δεχτεί καμία στη ζωή της με αυτά που έχουν γίνει.

Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου δεν ξέρω. Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε, η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα και τα νεύρα μου με την πανδημία και τα μαγαζιά μου».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top