Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» ήταν ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Όταν έσκασε η βόμβα έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη. Αυτό είναι το δικό μου βίωμα από τον Δημήτρη. Με βοήθησε πάρα πολύ να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό που λέγονταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.

Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μια κόλαση. Πραγματικά λυπήθηκα. Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος με την αλήθεια τη δική μου. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη.

Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Εγώ μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη.
Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που προφανώς πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία που χρήζει μιας θεραπείας…

Θέλω να είμαι τελείως ξεκάθαρος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης που εγώ γνωρίζω είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα, αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Αυτό που του συμβαίνει λυπάμαι. Φαντάζομαι ότι όλοι βάζουμε το χέρι μας για να μας συμβεί κάτι, όμως δεν μπορώ να τον κρίνω κιόλας. Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Ρουβάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!