Η Salma Hayek είναι μία από τις stars του Χόλιγουντ που  αντέδρασαν με πανηγυρικό τρόπο, απέναντι στα νέα της νίκης της προεδρίας του Joe Biden έναντι του Donald Trump στις ΗΠΑ.

Η διάσημη ηθοποιός θέλησε να δώσει μάλιστα συγχαρητήρια, στον νέο πρόεδρο της Αμερικής με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο μέσω Instagram.

Η ίδια επέλεξε να ανασύρει μια φωτογραφία από το παρελθόν όπου είχε ντυθεί Άγαλμα της Ελευθερίας ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Ήρθε η ώρα να απελευθερωθούμε από την διαίρεση»!

Η λήψη, που είχε γίνει για τις ανάγκες φωτογράφισης σε περιοδικό, σήμερα γίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ ενώ η ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη νίκη του Biden και της Kamala Harris με τα παρακάτω insta stories:

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «Συγχαρητήρια, εκλεγμένε Πρόεδρε, Joe Biden. Πριν από 4 χρόνια ακούσαμε για έναν τοίχο που χωρίζει το Μεξικό από την Αμερική, αλλά αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι χτίσαμε ένα αόρατο τείχος που χώριζε τους Αμερικανούς από τους Αμερικανούς. Κανείς δεν είναι πιο ικανός να το καταρρίψει αυτό και να κάνει την Αμερική ενωμένη ξανά», συμπλήρωσε η ίδια, συνεχίζοντας: «Συγχαρητήρια αντιπρόεδρε, Kamala Harris. Η Αμερική είχε πολλούς προγόνους, ήρθε η ώρα και για μία μητέρα. Προχώρα κορίτσι και δείξ’ τους πώς γίνεται!».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!