Στο podcast του People, Armchair Expert, η Salma Hayek μίλησε για την οικογενειακή της ζωή και τον επί 15 χρόνια σύζυγό της, François-Henri Pinault, Διευθύνων Σύμβουλο του πολυτελούς ομίλου μόδας Kering.

Όταν ο Dax Shepard παραδέχτηκε στη Hayek ότι δεν γνώριζε πολλά για τον άντρα της, εκτός από το ότι είναι «πραγματικά πλούσιος», η ηθοποιός αναγνώρισε μια κοινή παρανόηση: «ότι παντρεύτηκε για τα χρήματα».

«Ξέρεις ότι το θέμα είναι ότι μέσα από τις εικόνες δεν μπορείτε να μαντέψετε τη μαγεία σε αυτόν. Με έκανε να γίνω πολύ καλύτερο άτομο και να μεγαλώσω με τόσο καλό, υγιή τρόπο», δήλωσε η ηθοποιός, που παντρεύτηκε τον Pinault την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2009.

«Και, ξέρεις, όταν τον παντρεύτηκα, όλοι είπαν, “Ω, ένας κανονισμένος γάμο, τον παντρεύτηκε για τα χρήματα” Είμαι κάπως, ναι ΟΚ. Σκεφτείτε ό,τι θέλετε. Δεκαπέντε χρόνια μαζί, και είμαστε πολύ ερωτευμένοι. Και δεν νιώθω προσβεβλημένη» τόνισε η σταρ.

Η ηθοποιός συνέχισε να επαινεί τον Pinault για το γεγονός ότι είναι ένας εργατικός σύζυγος που βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά του. Η Hayek και ο Pinault μοιράζονται μια 13χρονη κόρη, τη Valentina Paloma Pinault.

«Προσεγγίζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Γίνεται διάκριση και στους πλούσιους άντρες. Αμέσως νομίζετε ότι κάποιος πλούσιος, μπορεί να μην είναι καλός άνθρωπος, να είναι κάποιος που δεν έχει αξίες, που είναι ακόμη και ανόητος ή που δεν του αξίζει να έχει πολλά χρήματα, υπάρχουν όλες αυτές οι προκαταλήψεις και τις άκουσα» συνέχισε η Hayek. «Το αγόρι μου, τελειώνει τη δουλειά, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη ήταν – και πιστέψτε με έχει πολλές ευθύνες – κι έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του, είναι χαρούμενος που βρίσκεται στο σπίτι, χαρούμενος που βλέπει εμένα και τα παιδιά, μας κάνει να γελάμε. … Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση χαρά έχει αυτός ο άνθρωπος».

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!