Σαρλίν του Μονακό: Μιλάει ανοιχτά για την ασθένειά της και τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο

Σαρλίν του Μονακό: Μιλάει ανοιχτά για την ασθένειά της και τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο

 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, που διανύει μία αρκετά δύσκολη περίοδο στη ζωή της, σπάει τη σιωπή της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η παρατεταμένη διαμονή της στη Νότια Αφρική όπου βρίσκεται από τον περασμένο Μάιο, δημιούργησε πολλά ερωτηματικά.

«Το μονοπάτι είναι μακρύ, δύσκολο και επίπονο».

Η 44χρονη πριγκίπισσα βρισκόταν σχεδόν ένα χρόνο στη γενέτειρά της, στην Νότια Αφρική,μακριά από την οικογένειά της και το πριγκιπάτο του Μονακό, προκειμένου να υποβληθεί σε μια θεραπεία για την απροσδιόριστη ασθένεια που την ταλαιπωρεί.

Σε μια προσπάθειά της να επιστρέψει κοντά στον 64χρονο σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και στα παιδιά τους, η πριγκίπισσα Σαρλίν μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Ελβετία.

Ωστόσο, η πριγκίπισσα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Monaco Matin» δήλωσε αποφασισμένη να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι ακόμα εύθραυστη και δεν θέλω να βιάζομαι. Το μονοπάτι είναι μακρύ, δύσκολο και πολύ επίπονο».
 

«Όταν επέστρεψα στο Πριγκιπάτο, εστίασα όλη την ενέργειά μου στα παιδιά μου, στο σύζυγό μου και στην υγεία μου γιατί αυτή είναι η προτεραιότητά μου». Αρνήθηκε τις φήμες που μιλούν για ένα ενδεχόμενο διαζύγιο και μία μόνιμη μετακόμισή της στην Ελβετία: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στο Μονακό στην οικογένειά μου», ανέφερε μιλώντας για τα δίδυμα παιδιά της, Gabriella και Jacques.

Στη συνέχεια αναφερόμενη στις φήμες χωρισμού από τον πρίγκηπα Αλβέρτο είπε:
 

«Θέλεις να μιλήσουμε για τις φήμες περί διαζυγίου ή για το νέο μου σπίτι στην Ελβετία; Εξακολουθώ να το βρίσκω λυπηρό που κάποια Μέσα διαδίδουν τέτοιες φήμες για τη ζωή και τη σχέση μου!», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Όπως όλοι μας, έτσι και εμείς είμαστε άνθρωποι και έχουμε συναισθήματα και αδυναμίες. Μόνο που η οικογένειά μας είναι εκτεθειμένη στα Μέσα και η παραμικρή αδυναμία μας αναμεταδίδεται».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top