Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα έρθουν αναπάντεχες εξελίξεις που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Οι αλήθειες που θα βγούνε στο φως, θα κλονίσουν τις ζωές των πρωταγωνιστών και στην πορεία τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο

Σασμός: Η αλήθεια θα τον συνταράξει

Η Αργυρώ επιστρέφει στα Γιάννενα απογοητευμένη, έπειτα από την έκβαση που πήρε η δίκη του Αστέρη για το φόνο του Πετρή. Η ίδια δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα κι είναι αποφασισμένη να κάνει έφεση και να στείλει ξανά τον Αστέρη στις δικαστικές αίθουσες. Η Μαρίνα μάταια προσπαθεί να τη μεταπείσει. Από την άλλη ο Αστέρης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του και παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει στα Γιάννενα. Σύμφωνα με το MyTv, εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια, αφού θα μάθει για το γάμο της Αργυρώς με τον Σταύρο και το γεγονός πως έχει αποκτήσει και παιδί. Η Αργυρώ θα του μιλήσει με σκληρά λόγια, αποδεικνύοντας πως η οργή και το μίσος της δεν έχει σβήσει. Για πρώτη φορά ο Αστέρης συνειδητοποιεί πως έχασε την Αργυρώ για πάντα.

Σασμός: Η σχέση τους έρχεται στο φως και προκαλείται σκάνδαλο

Την ίδια στιγμή ο Μαθιός πιέζει την Βασιλική να επισημοποιήσουν τη σχέση τους δίχως να τον ενδιαφέρει για τα κακόβουλα. Η Βασιλική προσπαθεί να κερδίσει χρόνο αλλά δεν το καταφέρνει. Η είδηση σκάει σαν βόμβα και τα νέα της σχέσης τους διαδίδονται αστραπιαία από στόμα σε στόμα και φτάνουν μέχρι τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός αδιαφορεί και θεωρεί πως πλέον μπορεί να ζήσει τον έρωτά του με την Βασιλική ανενόχλητος χωρίς εμπόδια.
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!